Criolipoliza – slăbire localizată

Criolipoliza este un tratament non-invaziv ce folosește o tehnologie performantă de criogenare care elimină definitiv grăsimea în exces. Procedura de criolipoliză CoolTech reduce eficient țesutul adipos localizat având un sistem de răcire controlat, încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, sunt afectate doar celulele grase, în timp ce tegumentul, fibrele de colagen și restul țesuturilor sunt protejate. Criolipoliza este folosită în clinicile europene de profil și se bucură de un mare succes, deopotrivă în rândul bărbaților și în cel al femeilor.

Cum acționează tratament slăbire localizată prin Criolipoliza Cooltech?

Aplicatorul trage în cavitatea acestuia țesutul adipos printr-un efect de vacuum ce oprește temporar circulația sangvina și facilitează înghețarea celulelor grase. După acest tratament, se instalează procesul natural de eliminare al grăsimilor printr-un sistem de reciclare realizat de organism. Macrofagii, enzime ale corpului nostru care funcționează ca niște ”gunoieri” pentru toate țesuturile moarte, sunt atrași în locul respectiv și desfac celulele în componente primare ca aminoacizi și apoproteine, pe care corpul nostru le refolosește pentru a realiza funcțiile naturale.
CoolTech este singurul aparat care răcește până la -8 grade Celsius în mai puțin de cinci minute, reducând discomfortul simțit în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existențe pe piață, care ajung doar la -3 grade în 10 minute!

Fiecare dintre noi are un număr finit de celule adipoase. Un adipocit conține apă, glicerol și acizi grași (până la 5 tipuri). CoolTech este singurul capabil să distrugă patru din cei cinci acizi grași, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatură de -43 de grade Celsius.

Aplicatori

Doi aplicatori tratează zonele într-o singură ședință. Fiecare este independent și are propriul sistem de control și vacuum. În acest fel, într-o singură ședință pot fi tratate două zone mari în care există țesut adipos localizat.

Etape tratament slăbire localizată prin criolipoliza Cooltech

1. Sistemul de vacuum al CoolTech reține doar grăsimea în exces, protejând în același timp și restul țesutului și fibrele de colagen.

2. Vacuumul scade circulația sangvină din zona de tratament, ceea ce determină un control targetat al zonei țintă.

3. Țesutul adipos intră în contact cu plăcuțele de răcire ale aplicatorului. Acestea generează efectul de răcire până când țesutul ajunge la temperatura programată.

4. Tratamentul nu trebuie să dureze mai puțin de 60 minute pentru a obține rezultatele dorite. După tratament, grăsimea este eliminată gradual printr-un proces metabolic natural, cu ajutorul macrofagilor care metabolizează adipocitul, descopunandu-l în ingrediente primare pe care corpul le refolosește pentru a realiza funcțiile obișnuite.

Zone de tratament slăbire localizată prin criolipoliza Cooltech

 

• Abdomen inferior și superior
• Genunchi
• Spate
• Coapsă externă și internă
• Gambe
• Brațe

Întrebări frecvente despre tratament slăbire localizată prin criolipoliza Cooltech

Câte ședințe sunt necesare?

În funcție de grosimea stratului de grăsime, sunt necesare 1 până la 3 ședințe. Perioada dintre ședințe trebuie să fie de minimum 45 de zile.

Care vor fi rezultatele și când vor fi vizibile? 

În funcție de grosimea stratului inițial de grăsime, pierderea va fi de până la 5 cm; în ceea ce privește procentul de țesut adipos, acesta se va reduce cu aproximativ 30%. Aproximativ 40% din rezultate vor începe să fie vizibile după 15 zile, dar perioada optimă pentru a putea observa rezultatele este de minimum 6 săptămâni.

Căror persoane li se recomandă criolipoliza? 

Criolipoliza este recomandată pentru toate zonele cu țesut adipos localizat. Candidatul ideal nu este o persoană obeză, ci o persoană care dorește să reducă stratul de grăsime de pe anumite zone ale corpului: abdomen, șolduri, coapse, fese, brațe, etc.

Ce simte pacientul în timpul tratamentului?

Procedura nu este dureroasă pentru pacienți. La început, ei simt o presiune în zona de tratament (cauzată de  vacuum) și un discomfort la finalul tratamentului, când sângele începe să circule iarăși în zonă tratată.

După finalizarea procedurii, de obicei, în zona de tratament va fi prezentă o roșeață și o oarecare amorțeală care poate dura câteva ore. În mod excepțional, pot apărea mici hematoame care vor dispărea în câteva zile.

Pacientul se poate întoarce imediat după tratament la activitățile sale zilnice fără a simți vreun discomfort.

Care este diferența față de alte proceduri?

Rezultatele criolipolizei constau în reducerea vizibilă și naturală a țesutului gras, fără a experimenta metode invazive, chirurgicale, precum liposcutia. În același timp, nu există riscul de a afecta țesuturi adiacente.

 Rezultatele sunt definitive?

Adipocitele (celulele grase) sunt eliminate treptat și definitiv prin metabolismul natural al corpului. Cu o dietă normală și cu exerciții fizice, rezultatele vor fi durabile.

Tratament slăbire localizată prin criolipoliza Cooltech este cea mai eficientă metodă de liposucție non-invazivă fără durere

Procedura de înghețare a țesutului gras nu necesită incizii și anestezie, precum liposucția, și nici injectările care se realizează în cadrul altei proceduri de remodelare, numită mezoterapie. Nu este necesară internarea și nu implică niciun disconfort pentru persoana care apelează la ea, așa încât, în timpul procedurii, se poate citi, asculta muzică și chiar dormi. Deasemenea, nu implică nicio perioadă de recuperare. Persoana în cauză poate reveni la activitățile obișnuite, inclusiv la exerciții fizice, imediat după terminarea ședinței.

Pentru o diagnosticare completă ne găsiți pe Strada VIILOR nr 54B, Cluj Napoca.

 

 

0 comentarii

Lasă un comentariu

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *