Cum poți avea meniul de Crăciun sănătos și gustos?

Crăciunul este perioada cea mai frumoasă din an, cand ne amintim de copilarie, ne bucurăm de cadouri, colinde și zăpadă (când e cazul), ne întalnim cu prietenii și familia, încercăm să uităm de griji și probleme. Pentru ca această amintire magică să nu dispara și să simțim spiritul acestei sărbatori este important să ne hrănim cu emoția acestei sărbători și să nu ne concertram pe a consuma cat mai multe alimente. Adică sa avem mare grija și la alimentație, la ce consumam și mai ales în ce cantitati.
În general, după sărbatori, câștigul ponderal este de 3 pana la 6 kg, de aceea m-a gândit să vă ofer câteva sfaturi pentru perioadă care urmează și câteva idei de rețete.

Citește mai mult

Criolipoliza – slăbire localizată

Criolipoliza este un tratament non-invaziv ce folosește o tehnologie performantă de criogenare care elimină definitiv grăsimea în exces. Procedura de criolipoliză CoolTech reduce eficient țesutul adipos localizat având un sistem de răcire controlat, încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, sunt afectate doar celulele grase, în timp ce tegumentul, fibrele de colagen și restul țesuturilor sunt protejate. Criolipoliza este folosită în clinicile europene de profil și se bucură de un mare succes, deopotrivă în rândul bărbaților și în cel al femeilor.

Citește mai mult

CRIOLIPOLIZA – tehnica suport pentru alimentație și sport

În procesul de slăbire, există un punct critic în care doar alimentația și sportul nu mai dau rezultate oricât de disciplinați suntem în această privință.  De aceea, procesul de CRIOLIPOLIZĂ COOLTECH vine în completarea acestor doi factori importanți și ne ajută să slăbim localizat.

Citește mai mult

Cum putem ajunge prin înfometare la o greutate mult mai mare decât cea inițială?

Datorită faptului că tot mai mulți pacienți care îmi calcă pragul cabinetului recunosc faptul că au avut nenumărate episoade de înfometare pentru a pierde în greutate, am decis să scriu acest articol încercând să scot la iveală efectele negative care apar în urma perioadelor de înfometare repetitive.

Citește mai mult

Cum să mănânci sănătos și rapid? Experiența HomeFresh

Mereu ne găsim scuze că nu avem timp să mergem la cumpăraturi sau nu avem idei pentru a avea un stil de viață sănătos. De curând am găsit o soluție pentru voi: HomeFresh .

Homefresh este un concept nou, gândit tocmai pentru a avea toate ingredientele la un clik distanță, pentru a nu face risipă de alimente și totoadată, îți oferă idei sănătoase pentru gătit. Mai multe detalii gasiti AICI.

Citește mai mult

CE, CUM ȘI CÂT MÂNCĂM LA MASA DE PAȘTE?

Sărbătoarea Paştelui este marcată de obiceiuri străvechi ce ţin de credinţa unei curăţiri şi înnoiri interioare, acest eveniment suprapunându-se cu primavara, care semnifică același lucru.

Această sărbătoare, ca oricare alta, este un motiv bun de a revedea prietenii, rudele și pe cei dragi. Deseori, acest lucru implică mese copioase, care constau în ouă roșii, carne de miel, cozonac, pască, vin roșu și de multe ori uităm de adevărata ei valoare și semnificație.

Citește mai mult

DIFERENȚA DINTRE FOAME ȘI POFTĂ.

DIFERENȚA DINTRE FOAME ȘI POFTĂ.

Foamea este considerat principalul dușman pentru persoanele care doresc să slabească. De cele mai multe ori, foamea este confundată cu pofta. Foamea este o senzație fizică, o senzație care pornește de la stomac, în timp ce pofta este în stransă legătură cu psihicul și emoțiile. Citește mai mult

DESPRE OBEZITATE ȘI CUM NE DĂM SEAMA CĂ AVEM O PROBLEMĂ CU KILOGRAMELE?

DESPRE OBEZITATE ȘI CUM NE DĂM SEAMA CĂ AVEM O PROBLEMĂ CU KILOGRAMELE?

Cu toții știm că obezitatea este o problemă destul de mare la nivel mondial. Nu există zi să nu fie publicată vreo statistică șocantă despre obezitate. În România, procentele populației peste 18 ani sunt urmatoarele: 44% normoponderali, 33% supraponderali, 18% obezi și 5% subponderali. Citește mai mult

DE CE NE ÎNGRĂȘĂM? VS DE CE NU SLĂBESC?

DE CE NE ÎNGRĂȘĂM? VS DE CE NU SLĂBESC? De ce ne îngrășăm? Primele probleme privind greutatea crescută încep încă de când suntem în pântecele mamei dacă aceasta nu are grijă la alimentația ei din timpul sarcinii. Studiile au demonstrat faptul că gravidele care au o alimentație precară, v-or determina apariția unor patologii în rândul urmașilor […]