Retenția de apă

“Câtă apă reușiți să beți?” – Cred că aceasta este cea mai frecventă întrebare pe care o primim cu toții atunci când suntem în cabinetul unui specialist medical.

Citește mai mult

11 obiceiuri greșite atunci când vrem să slăbim

Deseori avem momente în care dorința de a scăpa de kilogramele în plus este atât de intensă încât am face orice doar să avem rezultate rapide și garantate.

 

Citește mai mult

Putem lua cina după ora 18?

Există atât de multe informații greșite cu privire la numarul de mese pe care trebuie să le consumăm într-o zi sau orele recomandate pentru fiecare masă, încât mulți dintre noi ajungem să fim confuzi. Așadar, ajungem la bine-cunoscuta întrebare “Putem să luăm cina după ora 18?”.

Citește mai mult

PROBIOTICELE ȘI PREBIOTICELE – Care este diferența?

Majoritatea pacienților se prezintă în cabinet datorită unor probleme la nivelul stomacului. În stomac se realizează majoritatea proceselor de sortare a nutrienților care au rezultat în urma mărunțirii alimentelor pe întreg tractul nosru digestiv.  Un rol important îl au PROBIOTICELE.

Citește mai mult

Cum ne pregătim de vacanță?

Dacă v-ati gandit să mergeti in vacantă, sper ca ati facut alegeri constiente atât pentru voi cât și pentru cei din jur și ati ales o destinație cât mai putin aglomerată.

După ce am ales destinatia, să vedem cum ne pregatim pentru aceasta!

O alimentație echilibrată și sănătoasă înseamnă să știi să faci alegeri corecte, indiferent dacă ești la mare, în vârful muntelui sau pe un vas de cruazieră, în mijlocul oceanului.

Citește mai mult

Cum poți avea meniul de Crăciun sănătos și gustos?

Crăciunul este perioada cea mai frumoasă din an, cand ne amintim de copilarie, ne bucurăm de cadouri, colinde și zăpadă (când e cazul), ne întalnim cu prietenii și familia, încercăm să uităm de griji și probleme. Pentru ca această amintire magică să nu dispara și să simțim spiritul acestei sărbatori este important să ne hrănim cu emoția acestei sărbători și să nu ne concertram pe a consuma cat mai multe alimente. Adică sa avem mare grija și la alimentație, la ce consumam și mai ales în ce cantitati.
În general, după sărbatori, câștigul ponderal este de 3 pana la 6 kg, de aceea m-a gândit să vă ofer câteva sfaturi pentru perioadă care urmează și câteva idei de rețete.

Citește mai mult

Criolipoliza – slăbire localizată

Criolipoliza este un tratament non-invaziv ce folosește o tehnologie performantă de criogenare care elimină definitiv grăsimea în exces. Procedura de criolipoliză CoolTech reduce eficient țesutul adipos localizat având un sistem de răcire controlat, încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, sunt afectate doar celulele grase, în timp ce tegumentul, fibrele de colagen și restul țesuturilor sunt protejate. Criolipoliza este folosită în clinicile europene de profil și se bucură de un mare succes, deopotrivă în rândul bărbaților și în cel al femeilor.

Citește mai mult

CRIOLIPOLIZA – tehnica suport pentru alimentație și sport

În procesul de slăbire, există un punct critic în care doar alimentația și sportul nu mai dau rezultate oricât de disciplinați suntem în această privință.  De aceea, procesul de CRIOLIPOLIZĂ COOLTECH vine în completarea acestor doi factori importanți și ne ajută să slăbim localizat.

Citește mai mult

Cum putem ajunge prin înfometare la o greutate mult mai mare decât cea inițială?

Datorită faptului că tot mai mulți pacienți care îmi calcă pragul cabinetului recunosc faptul că au avut nenumărate episoade de înfometare pentru a pierde în greutate, am decis să scriu acest articol încercând să scot la iveală efectele negative care apar în urma perioadelor de înfometare repetitive.

Citește mai mult

Cum să mănânci sănătos și rapid? Experiența HomeFresh

Mereu ne găsim scuze că nu avem timp să mergem la cumpăraturi sau nu avem idei pentru a avea un stil de viață sănătos. De curând am găsit o soluție pentru voi: HomeFresh .

Homefresh este un concept nou, gândit tocmai pentru a avea toate ingredientele la un clik distanță, pentru a nu face risipă de alimente și totoadată, îți oferă idei sănătoase pentru gătit. Mai multe detalii gasiti AICI.

Citește mai mult